با یک استراتژی منحصر به فرد درآمد درخشانی بدست آوردم
با یک استراتژی منحصر به فرد درآمد درخشانی بدست آوردم
اگر تمایل دارید که بدانید روش ثروتمند شدن من چیست باید بگویم انتخاب هوشمندانه و دقیق من برای کسب و کار عامل موفقیت من شد و من توانستم با فعالیت در حوزه جعبه کمک های اولیه موفقیت های روزافزونی را به دست آوردم و در مدت یک سال به عنوان یک تاجر موفق در این زمینه شناخته شدم.
جعبه کمک های اولیه دیواری
جعبه کمک های اولیه دیواری یکی از ملزومات هرخانه محسوب می شود. با توجه به استانداردهایی که هلال احمر تعیین کرده، وجود برخی ابزار و وسایل در جعبه کمکهای اولیه خانگی ضروری است. در ادامه به مرور برخی از وسایل و همین طور کاربرد آنها خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید: چسب زخم: برای بریدگی، خراشهای سطحی و پیشگیری از عفونی شدن زخمها میتوانید از چسب زخم استفاده کنید. بتادین: بتادین یا دوا گلی یکی از بهترین ضدعفونی کنندهها در پزشکی است که برای شستشوی زخمهای کوچک کاربرد دارد. الکل یا پدهای الکلی: استفاده از الکل یا پدهای الکلی نیز برای ضدعفونی کردن رایج است و یکی از وسایل مهم در جعبه کمکهای اولیه خانگی بهشمار میرود. گاز استریل: پارچه نازکی است که برای پانسمان زخمهای باز استفاده میشود. حوله: برای کنترل و مهار کردن خونریزیهای شدید به کار میرود. موچین یا پنس: در زمان وقوع حادثه ممکن است جسم خارجی کوچکی مانند براده آهن، شیشه و… وارد بدن شخص شود. برای کمک به او و کاهش درد با استفاده از پنس یا موچینی که ضدعفونی شده، جسم خارجی را از بدنش خارج کنید.
جعبه کمک های اولیه خانگی
در خصوص جعبه کمک های اولیه خانگی می توان گفت با توجه به تاریخ انقضای داروها، باید هر۶ماه با کنترل داروها، داروهای تاریخ کذشته از دور مصرف خارج و داروهایی با تاریخ اعتبار جدید جایگزین شوند. بهتر است کیف امداد در دمایی بین ۲ تا ۳۰ درجه سانتی گراد نگهداری شود. هنگامی که چراغ قوه را استفاده نمی کنید، بهتر است باطری های آن را خارج کرده و پیش از هر برنامه باطری نو در آن جایگزین کنید. در صورت مصرف هر کدام از لوازم کیف امداد و نجات، باید در نزدیک ترین زمان و پیش از شروع برنامه ی بعدی آن وسیله را جایگزین کرد.
جعبه کمک های اولیه کوچک
جعبه کمک های اولیه کوچک به وسیله و ابزاری اطلاق می گردد که حاوی یک سری از تجهیزات و تدارکات اولیه برای درمان و کمک به فرد مصدوم، بیمار و مجروح می باشد تا بتوان در صورت لزوم به موقع از آن استفاده کرد. به مجموعه اقدامات و مراقبت های فوری و بدون وقفه ای که پس از وقوع حادثه بر روی شخص مصدوم تا رسیدنِ پزشک، کادر درمان و نیروی امدادی توسط یک یا چند فردِ آگاه، مطلع و آموزش دیده صورت می پذیرد کمک های اولیه گفته می شود. این کار با هدف زنده نگه داشتنِ شخص آسیب دیده، ممانعت از پیشرفت ضایعات و صدمات و همین طور عوارض بعدی و کاهش آلام و درد مصدوم انجام می شود که می تواند شامل جنبه جسمی یا روحی و روانی باشد.