فوت کوزه گری برای رسیدن به ثروت
اگر به دنبال فوت کوزه گری برای رسیدن به ثروت هستید باید بدانید که تجارت فوت اصلی است. شما با ورود به دنیای تجارت و کارکردن در این مسیر می توانید به سمت ثروتمند شدن گام بردارید. من با ورود به دنیای تجارت و تلاش در این راستا توانستم به موفقیت و درکنار آن به ثروت برسم البته باید دقت داشته باشید که انتخاب محصول مناسب هم در این راستا برای شما بسیار مهم می باشد من با انتخاب زیتون به عنوان محصول خود توانستم در مدت زمان بسیار کوتاه به ثروت برسم.
زیتون سیاه بدون هسته
زیتون سیاه بدون هسته با توجه به ترکیبات این محصول از جمله زیتون، گردو، رب انار و همچنین دیگر مواد محلی مثل سبزیجات معطر و سیر ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.
زیتون پرورده های تک نفره قابل استفاده در رستوران ها و اشپزخانه های آماده هستند که به عنوان چاشنی و دسر در کنار غذا مصرف می شوند.
ترکیبات سرد و گرم این محصول مورد پسند تمام سلایق است و طعمی دلچسب در کنار غذا به افراد می دهد و علاوه بر حس سنتی بودن زیتون پرورده احساس تازگی را تداعی می کند.
برخی افراد تا حد زیادی به خوردن زیتون پرورده در کنار غذا علاقه دارند و بدون زیتون مصرف غذا برایشان غیر ممکن است.
و این محصول به صورت کاملا بهداشتی بسته بندی می شود.
زیتون بسته بندی
زیتون بسته بندی، کارخانه ای زیتون در وزن های مختلفی انجام می شود که هر کدام طعم و نحوه ی تولید متفاوتی دارند.
برند سبز دشت، برای راحتی استفاده و البته بهداشتی بودن مصرف زیتون آن را در بسته های کوچک یک نفره تولید و در بازار عرضه کرده است.
این زیتون ها به صورت پرورده و حدود 100 گرمی توسط این برند تولید شده اند.
استفاده از این زیتون های کوچک علاوه بر این که بسیار بهداشتی تر است از اصراف زیتون به خصوص در رستوران ها جلوگیری می کند.
خوردن زیتون همراه غذا باعث می شود که کلسترول و چربی غذا در بدن جمع نشود و از بالا رفتن فشار خون نیز جلوگیری می کند.
زیتون پرورده یک نفره
زیتون پرورده یک نفره سبزدشت اغلب در غذاخوری های سنتی استفاده می شود که برای هر نفر جداگانه بسته بندی شده است.
ما ایرانی ها بنابر تقلید از گذشتگان، تمایل زیادی به خوردن انواع ترشی، خیارشور، سالاد و زیتون همراه غذا داریم، به طوری که دسر های سبک عضوی از سفره ی ما ایرانی ها هستند.
زیتون سبز با طعم و ظاهر دوست داشتنی اش توانسته جایگاه ویژه ای در میان انواع دسر های اصیل و سبک پیدا کند.
تولید زیتون در کشور ما اغلب در شهر های شمالی انجام می شود و پس از برداشت و بسته بندی توسط کارخانه های مختلف به سراسر وشور توزیع می شود.
زیتون علاوه بر مصرف خام به صورت شور، ترش و پرورده در بازار وجود دارد که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند.