آراد برندینگ

تغییر این اندیشه ثروتسازی بی نظیرم کرد

اگر مانند گذشته ییاندیشید همان چیزهایی رابه دست می اورید که تا بحال کسب کرده اید. در زندگی اغلب از تغییر فراری بودم تا این که وارد دنیای تجارت شدم و این تغییر بی نظیر زندگیم را زیر و رو کرد. در ادامه دوست دارم شما را با محصولات درجه یک خود آشنا کنم.

قیسی زردآلو تیزابی

در واقع قیسی زردآلو تیزابی از خشک کردن میوه ی زردآلو به دست آمده که در درمان مشکلاتی از قبیل

میوه ی زردآلو خواص بیشماری داشته و می تواند در درمان بیریا از مشکلات تنفسی، بهبود در عملکرد سیستم گوارشی و در بسیاری از موارد درمان سریع کم خونی اشاره کرد.

این میوه ی خوشمزه را در اواخر فصل بهار برداشت کرده و پس از شستن طی فرآیندی ساده آن را خشک کرده و به اصطلاح به نام قیسی روانه ی بازار میکنند تا در تمامی فصول سال بتوان از خواص درمانی و طعم عالی آن بهره برد.

موارد استفاده ی مهمی داشته و هم می شود به عنوان تنقلات استفاده کرد و هم در طبخ انواع خورش ها از آن بهره برد.

قیسی زردآلو به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می شود که در هر دو روش اصول بهداشتی کاملا رعایت می گردد.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (55).jpg

قیسی زردآلو درجه یک

انواع قیسی زردآلو درجه یک در اندازه های مختلفی در ایران تولید می شوند و افرادی که به این محصول علاقه مند هستند می توانند جهت اخذ نمایندگی با مشاوران در ارتباط باشند.

 زردآلو ایرانی تقریبا گرد با فرورفتگی در قسمت بالایی که ساقه به آن چسبیده است.

آنها دارای یک فرورفتگی عمودی هستند که از ساقه شروع می شود و از یک طرف پایین می رود.

پوست آن زرد نارنجی تا صورتی نارنجی است و احساس نرمی و لطافت خاصی دارد.

زردآلو می تواند از نظر ظاهری شبیه به هلو و شلیل باشد، اما این میوه ها معمولا رنگ قرمزی روی پوست خود دارند.

زردآلو را می توان با خرمالو نیز اشتباه گرفت، اما خرمالو پوست براق تری دارد.

زردآلو در شهر و استانهای شاهرود، تبریز و ارومیه رشد می کند و فصل برداشت درخت زردآلو تابستان می باشد. اندازه درختان زردآلو بین 1 تا 2.5 متر است.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (52).jpg

قیسی سیاه زردآلو

قیسی سیاه زردآلو یکی از پرخاصیت ترین انواع خشکبار موجود در ایران است که به عنوان آجیل و تنقلات استفاده می شود و سرشار از مواد معدنی طبیعی می باشد.

قیسی سیاه زردآلو که از خشک کردن این میوه تازه به دست می آید طعم بسیار دلنشینی داشته و طرفداران مخصوص به خود را دارد.

یکی از بهترین روش ها برای افزایش طول عمر و ماندگاری میوه ها تبدیل آنها به قیسی یا برگه می باشد و زردآلو یکی از محبوب ترین میوه ها برای انجام این فرآیند شناخته شده است.

این میوه تابستانی پرطرفدار در حجم بالایی به شکل خشک شده درآمده و در اختیار مصرف کنندگان این محصول قرار می گیرد تا در تمام فصول سال قابل استفاده باشد.

زردآلو به دو شکل برگه و قیسی سیاه در بازار موجود است که هر کدام از آنها علاقه مندان مخصوص به خود را دارد. C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (48).jpg

.

.

.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات
دکمه بازگشت به بالا