چطور مدل کمد دیواری مناسب با خانهمان را انتخاب کنم؟
انتخاب مدل کمد دیواری مناسب با دکوراسیون خانه، نه تنها به زیبایی و شیک بودن فضا کمک میکند، بلکه روی فضاسازی بهتر و چیدمان اثر گذار است. فرقی ندارد قصد دارید کمد دیواری پذیرایی خانهتان را به طراحی سفارش دهید یا به دنبال کمدی جادار برای لباسهای خود هستید. پیشنهاد میکنیم قبل از هر اقدامی انواع کمد با متریالهای متفاوتشان را به همراه مزیتها و محدودیتها بشناسید و بعد سفارش ساخت کمد دیواری سفارش بدهید. در این گزارش انواع متریال مناسب با هر فضا و دکوراسیون خانه را معرفی کرده و از رازهای قیمت کمد دیواری پرده برمیداریم.
انواع سبک کمد دیواری در دکوراسیون داخلی
کمد دیواری ساده و شیک میتواند متریالهای متفاوتی داشته باشد. سه سبک کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن باتوجه به متراژهای خانه، سلیقه و بودجه صاحبخانه برای انواع خانه پیشنهاد میشوند:
کمد دیواری مدرن
کمد دیواری مدرن، بهترین انتخاب برای خانههایی با متراژ کوچک است. در ساخت این کمد دیواری از متریال ام دی اف، نئوپان و هایگلاس استفاده میشود. این نوع سبک ساده و خالی از جزئیات ویژه است و در رنگهای متداولی مثل سفید و قهوهای تولید میشود. ام دی اف هزینه کمتری نسبت به سایر متریالهای چوبی و هایگلاس و ممبران دارد و در انواع رنگ طرحی تولید میشود.
کمد دیواری کلاسیک
بسیاری از متخصصان حوزه دکوراسیون برای خانههای بزرگ سبک کلاسیک را پیشنهاد میدهند. این سبک با جزئیات بیشتری در ساخت و طراحی همراه است و رنگهای براقتری دارد. این تزئینات ممکن است شامل گلدوزیهای چوبی، نقشهای اسلیمی، و استفاده از ستونها یا قوسها باشند. از متریال چوب و ممبران برای ساخت کمد دیواری لوکس کلاسیک استفاده میشود. چوب هزینه بیشتری نسبت به ممبران داشته و ظاهر آن طبیعیتر است. در کمدهای کلاسیک معمولاً از رنگهای تیره قهوهای، طلایی، یا کرم استفاده میشود که حس اشرافی و کلاسیک به فضا میبخشد.
کمد دیواری نئوکلاسیک
نئوکلاسیک از طراحی سادهتر و خطوط صافتر بهره میبرد. هرچند همچنان از اصول زیباییشناسی کلاسیک الهام گرفته، اما به جای جزئیات فراوان، بیشتر بر خطوط و تناسبهای متقارن تمرکز دارد. در کمدهای دیواری نئوکلاسیک معمولاً رنگهای ملایم و روشنتر مثل سفید، طوسی، بژ و گاهی ترکیب با رنگهای تیره به کار میرود که فضای مدرنتری ایجاد میکند.علاوه بر چوب، در سبک نئوکلاسیک ممکن است از مواد مدرنتر مثل امدیاف، هایگلاس و ممبران با روکشهای مات یا براق نیز استفاده شود که ظاهری یکدست و شیک ایجاد میکنند.
کدام سبک مناسب خانه شماست؟
برای انتخاب نوع سبک دکوراسیون خانه، به متراژ، سن و سال، ترند روز و بودجه توجه کنید. مثلا اگر به دنبال کمد دیواری شیک و جادار با قفسهبندی زیاد و هزینه کم هستید، از ام دی اف و سبک مدرن کمک بگیرید. اما اگر متراژ بزرگی در اختیار دارید و میخواهید برای سالن پذیرایی بزرگتان کتابخانه یا برای اتاق کارتان میز تحریر و اتاق خوابتان کمد دیواری جدید، سفارش دهید از سبک نئوکلاسیک انتخاب کنید.
قیمت کمد دیواری چطور محاسبه میشود؟
قیمت کمد دیواری به ازای هر متر مربع متریال اعلام میشود. این هزینه با توجه به عوامل متعددی متغیر است. ممکن است برای محاسبه هزینه کلی هزینه متراژ را در دستمزد هر متر مربع ضرب کنید اما در انتهای کار با هزینه متفاوتی روبرو شوید. علت چنین تغییری، عوامل موثر بر هزینه ساخت کمد دیواری هستند.
در جدول زیر هزینه حدودی ساخت انواع کمد دیواری را میبینیم:
فهرست متداولترین متریال برای ساخت کمد دیواری | هزینه ساخت انواع متریال کمد دیواری |
هزینه ساخت کمد دیواری ممبران | 7.000.000 تا 9.000.000 تومان |
قیمت کمد دیواری هایگلاس | 5.200.000 تا 7.500.000 تومان |
قیمت کمد دیواری نئوپان | 2.500.000 تا 3.800.000 تومان |
قیمت کمد دیواری امدیاف | 4.500.000 تا 5.500.000 تومان |
هزینه ساخت کمد دیواری چوبی | 18.000.000 تا 25.000.000 تومان |
عوامل موثر بر قیمت ساخت کمد دیواری عبارتاند از:
1.ابعاد
قیمت کمد دیواری برای عمقهای مشخص، به طور ثابت اعلام میشود. با افزایش عمق، طول و عرض هر فضا، هزینه ساخت بیشتر خواهد بود. همچنین اگر کمد دیواری باکسی باشد باید هزینه بیشتری برای متریال بپردازید.
2.نوع طراحی و ساخت
کمد دیواریهای ساده و بدون جزئیات هزینه ساخت کمتری دارند. هر کشوی اضافی هزینه را بیشتر میکند. همچنین با افزایش قفسهها، تغییر درهای لولایی به درهای ریلی، دستگیرههای مخفی و جزئیات طراحی، هزینه کمد دیواری بیشتر خواهد بود.
3.تخصص و تجربه متخصص
برای ساخت کمد دیواری از ابعادهای مشخصی از الوار چوبهای طبیعی و مصنوعی استفاده میشود. اگر متخصص اجرا تجربه کافی نداشته باشد، ممکن است متریال بیشتری مصرف کرده و هزینه ساخت را افزایش دهد.
پیشنهادهای متخصصان برای سفارش کمد دیواری
- حتما به استحکام سازه در برابر وزن زیاد توجه کنید.
- برای بزرگتر دیده شدن فضا، کمددیواری ریلی سفارش دهید.
- پرکاربردترین رنگ برای کمد دیواری سفید و قهوهای محسوب میشوند.
- اگر فضا مستعد رطوبت است، حتما از متریال ضد آب انتخاب کنید.
- کشوها را افزایش دهید.
- به جای کاهش هزینههای ساخت، به دنبال کاهش هزینه باشید.
در نتیجه اینکه
با توجه به بودجه، سلیقه، نیاز و متراژ فضا، نسبت به سفارش کمد دیواری اقدام کنید. در نظر داشته باشید که کمددیواریهای باکسی قابل حمل هستند و کمدهای دیواریهای با درهای لولایی فضای بیشتری میخواهند. با کمک گرفتن از متخصصان حوزه دکوراسیون داخلی، تعیین بودجه مشخص و صبوری در اجرا، از کیفیت نتیجه راضیتر خواهید بود.