آراد برندینگ

پسته خندانی که زندگی ام را شیرین کرد

چنانچه در زندگی از وضعیت مالی مناسبی برخوردار نمی باشید و می خواهید شرایط زندگی خود را تغییر دهید و از این وضعیت رهایی یابید به شما پیشنهاد می کنیم در زمینه ی انواع پسته که از محصولات پر سود کشورمان می باشد فعالیت خود را راه اندازی کنید و از سود های دریافتی زندگی خود را تغییر دهید.

شرکت پسته خندان کرمان

امروزه شرکت پسته خندان کرمان یکی از برترین محصولات کشور در حوزه فرآوری و عرضه پسته را تولید و به بازارهای داخلی و صادراتی عرض می کنند پسته کرمان با توجه به آب و هوای مناسب و مهارت بالای کشاورزان این منطقه از بهترین و مرغوب ترین پسته های کشور به شمار می آید و قیمت آن نیز بالاتر از سایر محصولات داخلی است.

پسته کرمان از نظر سورت تولیدی به سه دسته کله قوچی، خندان و فندقی تقسیم بندی می شود که هر یک ویژگی ها و طرفداران خاص خود را دارند پسته خندان معروف ترین نوع پسته در ایران و جهان است که امروزه در انواع مختلف و با ویژگی های ظاهری متنوع در کشورمان تولید شده و به بازارهای داخلی و جهانی فرستاده می شود.

.

پسته خندان امروز

گران قیمت ترین پسته داخلی کشور پسته خندان امروز است، علت این قیمت بالا را می توان کمیاب بودن این پسته و البته کیفیت و طعم بی نظیر و منحصر به فرد آن دانست پس از آن نیز پسته کله قوچی قرار دارد، همان طور که گفته شد این پسته برای مصارف مجلسی بسیار مناسب است و اندازه بزرگ آن در کنار جورشدگی بالا، زیبایی خاصی به این پسته بخشیده است یکی از پسته هایی که امروزه توانسته جایگاه خود را در بازار داخلی و صادراتی ایران یافته و بخش قابل توجهی از فروش را به خود اختصاص دهد، پسته احمدآقایی است.

امروزه کشورهای هند و یونان از مقاصد اصلی صادرات پسته احمدآقایی هستند، این پسته قیمت مناسب تری نسبت به سایر همتایان خود داشته و در بازار داخلی نیز استقبال از آن شده است به صورت کلی پسته خندان ایرانی یکی از مرغوب ترین پسته های جهان است که امروزه طرفداران بسیاری دارد و می تواند گزینه مناسبی برای افرادی باشد که قصد صادرات دارند.

.

شیرینی پسته خندان

باید گفت شیرینی پسته خندان یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینی های خانگی است که می توان آن را به صورت ارگانیک تولید کرده و از مصرف آن لذت برد در ادامه این مطلب مراحل تولید این شیرینی لذیذ و پرطرفدار ایرانی را شرح داده و شما را با فنون و ترفندهای تولید یک شیرینی پسته خندان خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

در تولید این شیرینی می بایست از تخم مرغ (سه عدد)، آرد (سه لیوان)، پودر شکر و روغن جامد (هر کدام یک لیوان)، یک قاشق چای خوری بکینگ پودر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل استفاده کنید همچنین می توانید برای مواد میانی به میزان لازم و متناسب با ذائقه خود از پودر پسته، هل، شیر عسلی و عسل نیز استفاده نمایید که معمولا مقدار مورد سلیقه شما با چند بار تهیه شیرینی برایتان معین خواهد شد.

.

5/5 - (1 امتیاز)
تبلیغات
دکمه بازگشت به بالا