آراد برندینگ

خودباوری را اینگونه در خود رشد دادم

ذهنی که تحت تسلط افکار و احساسات مثبت باشد جایگاه مناسبی برای ایجاد وضعیت ذهنی است که به ان ایمان می گوییم. ثروت هایی وجود دارند که آن قدر پربرکت و سرشار از نور هستند که ما را به خالق نزدیک تر کرده و برای یک عمر بیمه امان می کنند، بیمه سلامتی، آرامش و خوشبختی. من با تجارت به این مهم دست یافتم و به استقلال مالی بی نظیری رسیدم. در ادامه دوست دارم شما را با محصولاتم بیشتر آشنا کنم.

قیسی زردآلو تیزابی

از بهترین مشخصه های قیسی زردآلو تیزابی پر بار می توان به وجود انواع مهم ویتامین ها در آن اشاره کرد.

یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این محصول ماندگاری بالا در انواع شرایط آب و هوایی است.

این محصول پر مصرف در رشته ی خشکبار قرار گرفته و جزء پرفروش ترین تنقلات لاکچری محسوب می شود.

دارای بافتی نرم است و به دلیل جدا کردن هسته، قبل از فرآیند تبدیل به قیسی راحت مصرف می شود.

مصرف مرتب روزانه مشکلات یبوستی را حل کرده و معده و رودها را قوی می کند.

بسیار خوش رنگ و لعاب بوده و طعمی ملس و رو به شیرین دارد.

از نمونه های بسیار مرغوب خشکبار ایرانی است که سالانه در تناژهای بالا به بازار های بین المللی عرضه و صادر می شود.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (56).jpg

قیسی سیاه زردآلو

قیسی سیاه زردآلو سرشار از انواع ویتامین هایی است که برای بدن ضروری شناخته شده اند و در تامین انرژی مورد نیاز برای انجام فعالیت های روزمره دخیل هستند.

حجم بالای ویتامین سی موجود در قیسی زردآلو باعث شده این محصول به عنوان یکی از بهترین انواع خشکبار شناخته شود.

رنگ سیاه قیسی زردآلو به این علت است که در فرایند خشک شدن آن محصول از هیچ گونه مواد افزودنی استفاده نشده است.

همین امر نشان دهنده سلامت و کیفیت بالای قیسی سیاه زردآلو می باشد.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (53).jpg

قیسی زردآلو درجه یک

قیسی زردآلو مرغوب نیز سرشار از فیبر است و هر وعده آن 4 گرم فیبر دارد.

میوه های خشک همچنین با بهبود کلی کیفیت رژیم غذایی و کاهش وزن و چربی بدن همراه است.

سعی کنید قیسی زردآلو را میان وعده میل کنید یا آنها را خرد کنید و به غلات داغ اضافه نمایید.

زردآلو (ممکن است حاوی هسته باشد)، می توان در محصولاتی مانند بادام زمینی، آجیل درختی و محصولات حاوی شیر اضافه نمود.

قیسی زردآلو درجه یک طعم و تازگی میوه اصلی را بدون تغییر طعم آن حفظ می کند.

قیسی زردآلو حاوی بسیاری از مواد معدنی از جمله پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن و کلسیم است.

یکی از ویژگیهای قیسی زردآلو، دست نخورده نگه داشتن نمکهای معدنی است.

در میوه های تازه یافت می شود و مهم تر از آن، محتوای بالای فیبر رژیمی است که به لطف خواصی که دارد می تواند برای عملکرد روده فواید بسیار زیادی به همراه داشته باشد.

همچنین میزان کلسترول و قند خون را کاهش دهد.

نمایندگی بسیاری در ایران این محصول را با بهترین قیمت و شرایط در اختیار مشتریان عزیز قرار می دهند.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (54).jpg

.

.

.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات
دکمه بازگشت به بالا